Inimese Ökoloogia Arvustuse

Original: http://www.humanecologyreview.org/

Inimese Ökoloogia Arvustuse (ISSN 1074-4827) on refereeritud ajakirjast kaks korda aastas Ühing Inimese Ökoloogia. Ajakiri avaldab eelretsenseeritud teadustöö ja teooria vastastikmõju inimeste ja keskkonna ja muid seoseid kultuuri ja looduse (Teadusuuringute aastal Inimese Ökoloogia), esseesid ja oluliste rakenduste inimökoloogia (Inimese Ökoloogia Foorum), raamat ülevaateid (Kaasaegse Inimese Ökoloogia ) ning asjakohane kommentaar, kuulutused ja auhinnad (Inimese Ökoloogia bülletään).

Vaata käsikirja esitamist teavet toetaja suunised. Vaata aboneerimisinformatsiooni tellida TEMA.

Elektrooniline esildised on teretulnud. Saada käsikirjad e-posti manuse: [email protected]

Märkus Käsikiri Autorid: Täname abivalmis kirjastamine oma käsikirja Inimese Ökoloogia Arvustuse. Toimetajad on teiega varsti saate teada, kui nad saadavad käsikirja kohta täieliku ülevaate. Pange tähele, et me oleme konverteerimiseta valdavalt on-line ajakirja kaudu ANU Press. Meie talvel 2013 küsimus avaldatakse Internetis, mis loodetavasti laiendada levitamise ja potentsiaalselt suurendada võimalusi tsitaate. Arvestades seda muudatust, kui soovid tõmbuda oma esitamisest, palun andke meile teada. Vastasel juhul me hoiame oma artiklis järjekorda.

Inimese Ökoloogia Arvustuse on indekseeritud või võtmise korral ISI Social Science Citation Index ja Praegune sisu / Sotsiaal- ja käitumisteadused, Elsevier Biobase / Praegune Awareness in Biological Sciences, Keskkond Abstracts, Keskkonnakaitse Teadmiste, Keskkonnakaitse Perioodika Bibliograafia (ERR), keelelise ja keel Käitumine kokkuvõtteid, Sotsiaalne planeerimise ja poliitika kokkuvõtteid ja Sotsioloogilised kokkuvõtteid.

Comments are closed.